Ulaznice

Ulaznice se mogu platiti bankovnim transferom ili kreditnim karticama.

Odaberite ulaznice i unesite Promotional code  (ukoliko se na njega ima pravo). Kod Check-outa potrebno je unijeti podatke za račun i odabrati način plaćanja. Narudžba se može napraviti kao gost bez registracije i tako da se registrirate za buduće korištenje Ticket shopa ili lakši pregled svih vaših narudžbi.

Jedna osoba može kupiti više istih ili različitih ulaznica i zaprimiti će na mail Potvrdu narudžbe, koja se može isprintati (pdf u privitku maila) i predati kao podloga na odobrenje i plaćanje. 

Nakon kompletiranja narudžbe, kupac dobiva na mail Potvrdu narudžbe. Ulaznice se mogu odmah (ali i kasnije) dodijeliti osobi koja će sudjelovati na konferenciji, tako da se ulaznici pridruži email sudionika. Sudionik nakon toga dobiva mail sa ulaznicom koja se, da bi bila kompletirana mora dopuniti podacima kao što su: Ime i prezime, Naziv poduzeća i veličinu majice koju želite dobiti kod prijave na akreditacijskom pultu pri dolasku na konferenciju. Kada se popune dodatni podaci ulaznica je kompletirana, a postaje aktivna nakon plaćanja. Ulaznica se može isprintati ili pohraniti.

Svi HrOUG članovi, dobiti će na “HrOUG kontakt osobu vašeg poduzeća” Promotional code za besplatnu ulaznicu i KOD za popust od -10% na koji članovi imaju pravo. Ako ne dobijete svoje kodove molimo vas da kontaktirate organizatora na mail [email protected]

Predavači će svoju ulaznicu dobiti od organizatora na e-mail.

Organizatori

Konferenciju organiziraju Hrvatska udruga Oracle korisnika i Hrvatska udruga Java korisnika. 

Prati nas na Facebooku

Novosti, fotografije i zanimljivosti objavljujemo na službenoj Facebook stranici JavaCro konferencije.

Prati nas na Twitteru

Sve novosti i zanimljivosti vezane uz JavaCro objavljujemo i na Twitteru!

Platinasti Pokrovitelj

Zlatni pokrovitelj

Srebreni pokrovitelji

Medijski pokrovitelji