JavaCro'23

TRADICIJA + SUPER AGENDA, LOKACIJA I NETWORKING = ODLIČNA KONFERENCIJA

----------------------------

JavaCro konferencija je poznata po visokokvalitetnim predavanjima i radionicama, koji su prezentirani od strane Java stručnjaka iz cijelog svijeta. 

Također, ova konferencija pruža puno prilika za razmjenu iskustava i povezivanje sa kolegama sličnih interesa. Sudionici mogu učiti na predavanjima, nakon predavanja u direktnom razgovoru sa vrhunskom predavačima, a i nakon predavanja u razgovoru sa ostalim sudionicima iz Hrvatske i inozemstva.

Tri četvrtine predavanja se održavaju na engleskom jeziku. Na konferenciju ne dolaze samo sudionici iz Hrvatske, već i iz Slovenije, Mađarske, Njemačke, Poljske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i drugih.

     

Termin konferencije

JavaCro konferencija je ove godine u jesenskom terminu, 15.-17.10.2023.

      

Poziv za prijavu radova

Rok za prijavu radova će biti otvoren 15.3. - 15.6.2023. Ako imate temu i želite je podijeliti sa sudionicima HrOUG konferencije, vrijeme je da počnete slagati skicu.

Za prijavu predavanja je potrebno samo napraviti dobar sažetak, a za pripremu rada se ima cijelo ljeto :-))

   

Važni termini - Program, agenda & prijava za konferenciju

Program konferencije će biti objavljen do 1.7. U program će se dodavati još predavanja kako stignu. 

Agenda konferencije će biti objavljena 1.9.

Pijave, Blind bird kao i rezervacija soba u hotelu bit će od 15.7. 15.8., Early bird će biti od 16.8. - 15.9., a nakon toga standardna prijava bez Blind bird ili Early bird popusta.

     

Sadržaj konferencije

Ove godine JavaCro konferencija se održava mjesec dana nakon JavaOne na Oracle CloudWorld-u, pa se očekuje da će na JavaCro između ostalih tema, biti prezentirane i sve novosti koje je Oracle prezentirao na svojem najvećem skupu na kojem se tradicionalno objavljuju sve novosti. 

Na JavaCro konferenciji očekujemo predavanja iz slijedećih grupa tema 

  • Core Java
  • Web & Mobile
  • Metodologije i alati
  • Tehnologije & rješenja
  • Trendovi, budućnosti & zajednica
  • Best Practicies & Success Stories

        

Naravno da za JavaCro pripremamo i odličan neformalni dio u kojem ćete u ležernoj atmosferi moći popričati sa kolegama iz struke, ali i poslušati dobar koncert, Pub-kviz, odigrati društvene igre, Teksas Hold'em ili stand-up popularnu predstavu renomiranih glumaca. Sudionici nisu nikada na JavaCro konferencijama bili gladni ni žedni pa to očekujemo se se ponovi i ove godine.

           

Bit ćete na vrijeme informirani o svemu.

  

Vaš JavaCro organizacijski tim